Dostava in plačilo

Dostava:

Majice in ostale izdelke naročene v spletni trgovini www.narjen.si vam na vaš naslov odpošljemo preko pogodbenega partnerja Hitra Pošta d.o.o. ali Pošte Slovenija. Strošek poštnine za manjše nakupe je pavšalni in znaša 4,00€ z DDV. V primeru naročila nad 50€ je poštnina brezplačna. V primeru, da se dostava vrši na naslovu kjer je več stanovanj, kurir ni dolžan paketa dostaviti do vašega stanovanja oz. prostora, vendar samo do glavnega vhoda stavbe.

Izdelke lahko prevzamete tudi osebno na sedežu našega podjetja – Brezno 7a, 3270 Laško.

Izdelki bodo odposlani v čim krajšem možnem času oziroma najkasneje v roku določenem pri posameznem izdelku oziroma določenem v košarici. Navedeno velja za izdelke, ki so na zalogi in ne velja pri izdelkih, ki niso na zalogi. Tudi za izdelke, ki niso na zalogi je rok dobave na posameznem izdelku ter v košarici ustrezno naveden.

Izdelki bodo pakirani tako, da se med transportom ne morejo poškodovati. Kupec je dolžan pred prevzemom paketa preveriti, ali so izdelki nepoškodovani. V primeru nastale škode je potrebno takoj narediti reklamacijski zapisnik in nas o nastali škodi tudi obvestiti. V primeru, da tega ne storite, vam reklamacije zaradi poškodbe ne moremo urediti.

Plačila:

Plačilo po predračunu: ob oddanem naročilu na vaš elektronski naslov prejmete podatke za plačilo. Plačilo lahko izvedete na banki ali pošti, lahko tudi preko mobilne oz. spletne banke. Izdelkov ne pošiljamo dokler ni nakazilo vidno na našem transakcijskem računu.

Akcijske ponudbe in kuponi

Občasno na naši spletni strani izvajamo tudi akcijsko ponudbo, kjer s pomočjo vpisa kode oz. kupona v košarici nudimo popust na vse ali le na določene izdelke iz naše ponudbe. V primeru, da imate kuponov več, lahko pri enem naročilu koristiti le enega. Kuponi se med seboj ne seštevajo. Kuponi prav tako ne veljajo za že znižane izdelke, razen v kolikor je pri kuponu določeno drugače.

Valuta in DDV

Vse cene vsebujejo DDV (22%) in so v evrih (€). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).