Prikaz vseh 4 rezultatov

PERSONALIZIRANE SKODELICE

Na voljo so najrazličnejše skodelice s tiskom po želji. Poskrbi, da boš poleg najboljše majice in puloverja za hladnejše dni, opremljen tudi s personalizirano skodelico z napisom po želji, sliko hišnega ljubljenčka ali s sliko svojih najdražjih. Personalizirane skodelice so lahko lepo darilo. Polepšaj dan, s preprostim darilom, svoji najdražji osebi in ji podari skodelico s tiskom po tvoji želji. Oglej si še flaške, sestavljanke, vrečke, narhbtnike, predpasnike, podloge za miško, …

Skodelica Magic – Pri stiku skodelice oziroma lončka z vročo tekočino, se prikaže tisk. Za Magic skodelico ne priporočamo pranja v pomivalnem stroju. Sublimacijski tisk skodelice je izvedljiv čez celotno površino.

Skodelica Classic – Klasična keramična skodelice za kavo ali čaj. Sublimacijski tisk skodelice je izvedljiv čez celotno površino. Primerna za pranje v pomivalnem stroju.

Skodelice Birthday – Klasična keramična skodelica za kavo ali čaj s tiskom Birthday motiva na notranji strani skodelice. Posebej primerna kot rojstnodnevno darilo. Sublimacijski tisk skodelice je izvedljiv čez celotno površino.

TOP

Naredi po svoje

Emajlirana skodelica

8,00 / kos
TOP

Naredi po svoje

Skodelica Classic

3,00 / kos

Naredi po svoje

Skodelica Magic

5,50 / kos
5,50 / kos