Kako izberem ustrezno majico s tiskom?

Pri izbiri oziroma nakupu majice s tiskom, moramo biti pozorni na kar nekaj stvari. Da bo izbira lažja beri naprej.

Vsak izmed nas ima v omari vsaj eno majico s tiskom, pa naj si je le to kupil sam ali pa jo je prejel kot darilo. Velikokrat se ne zavedamo, da ravno ta majica z zanimivim napisom ali smešno vsebino, privablja poglede mimoidočih in marsikateremu ob pogledu nanjo polepša dan.

Si ob prvem stavku pomislil, pa saj je vsaka majica pravilno izbrana, če mi je natisnjen motiv všeč? Že res, najbolj pomembno je, da se sami počutimo dobro, ko majico oblečemo. V prvi meri to pomeni, da je pomembna kvaliteta majice kot tudi vsebina in kvaliteta tiska.

Glede na to, da se glede kakovosti vsi strinjamo predlagam, da si prebereš nekaj ključnih dejstev o pravilni izbiri majice s tiskom.

 • Pomisli, komu je majica s tiskom namenjena

Pred izbiro barve in motiva za tisk je zelo zaželeno, da pomisliš komu boš majico namenil. Če kupuješ majico zase, potem ne bo težav. Če je tvoja najljubša barva majice črna, prijatelj pa črne barve sploh ne mara ti pa želiš majico nameniti njemu, potem izberi barvo, ki mu ustreza.

 • Izberi ustrezen model majice (moška/ženska/otroška), barvo in velikost

Izbira majice s tiskom zase je precej enostavna, izbira majice za prijatelja oz. najbližje pa zna biti velikokrat malo bolj težavna. Zakaj?

Kot si ugotovil že pri prejšnji točki je potrebno izbrati barvo, ki ustreza tistemu, kateremu boš majico namenil. Najbolje je, če pozorno opazuješ kakšne barve majic najpogosteje nosi ali pa ga povprašaš po njegovi najljubši barvi. Pri pravilni izbiri velikosti si lahko pomagaš s tabelo velikosti, ki jo najdeš na naši spletni strani pri vsakem izdelku. Lahko pa skrivaj pokukaš na prijateljevo majico, da bo velikost res pravilno izbrana. 🙂

 • Za tisk na majico izberi ustrezen motiv

Kot si ugotovil že pri prvi točki je super, če v naprej veš komu je majica s tiskom namenjena in pa seveda kakšen motiv iščeš. Namreč prijatelju, ki praznuje 30 rojstni dan najbrž ne boš prinesel majice s tiskom moj prvi Božič? No, morda pa vseeno… smeh je v tem primeru zagotovljen 🙂

Da boš željen motiv lažje našel bodo na voljo različne kategorije – v naši rubriki PRIPRAVLJENO že v mesecu maju.

 • majice za rojstni dan
 • smešne majice
 • majice za dekliščino
 • majice za fantovščino
 • otroške majice
 • geek majice
 • ljubezenske majice
 • vroče majice
 • piknik majice
 • majice z napisi

V kolikor pa želiš unikatno majico kot jo nima še nihče, pa si jo NAREDI PO SVOJE in pokaži svojo ustvarjalno žilico.

 • Izberi kvalitetnega in ne najugodnejšega ponudnika

Ker je v današnjih časih ponudnikov tiska na majice veliko, je zelo pomembno, da izberemo tistega, ki nam nudi kvaliteten tisk. Priporočam ti, da odšteješ kakšen € več in imaš v omari kvalitetno majico s tiskom za katero ti garantiram, da jo boš nosil vse dokler se tvoja konfekcijska številka ne spremeni. 🙂 Pri Narjen.si tiskamo v več različnih tehnikah – DTG (direktni digitalni tisk), sitotisk, sublimacija,… Za tisk uporabljamo najsodobnejše stroje in kvalitetne ter obstojne barve. 

V kolikor boš upošteval zgornje zapise tvoja izbrana majica ne bo končala samo v omari!

Tako. V kolikor si prebral vse do tukaj naj se ti zahvalimo za tvojo pozornost. Da pa bo majica s tiskom udobna in mehka za nošenje pa dosledno upoštevaj NAVODILA ZA PRANJE IN SUŠENJE, tako jo boš zagotovo nosil z veseljem in ponosom. 

Ustvari si svojo majico TUKAJ.
Sledi nam tudi na Facebooku in Instagram profilu Narjen.si

Dodaj odgovor