Kvaliteta izdelkov

Narjen.si se zavzema, da so vsi izdelki v spletni trgovini kvalitetni in ustrezajo zapisanim specifikacijam. Naša dolžnost je, da spremljamo kakovost izdelkov, ki jih prodajamo. Prav tako, da vsi izdelki ustrezajo predpisanim standardom kakovosti in varnosti.

Tekstil je v skladu z določbami OEKO-TEX Standard, kar pomeni da so tkanine, njihove barve in vse komponente brez škodljivih elementov. Sistem OEKO-TEX Standard zagotavlja, da tekstilni izdelek ne vsebuje škodljivih snovi, ki bi lahko škodovale zdravju ljudi.

Tudi ostali izdelki so primerni za uporabo in niso škodljivi, saj je njihova sestava iz lesa, stekla, keramike,… Pri narjen.si pa si prizadevamo, da v ponudbo vključimo tudi izdelke iz reciklirane plastike, bambusa, koruze in ostalih recikliranih materialov.

Točne sestave posameznih izdelkov in velikosti ter dimenzije so zapisane v spletni trgovini pri posameznem izdelkuu. V kolikor potrebujete dodatne informacije glede materiala pri posameznem izdelku pa vam z veseljem pomagamo. Kontaktirajte nas na elektronski naslov info@rbgrafika.com