Vzdrževanje

TEKSTIL

Izdelke tiskamo v različnih tehnikah. Tekstil tiskamo z DTG tehniko (digitalni direktni tisk na tekstil) in sitotisk preslikači pri 150° C, zato priporočamo likanje na hrbtni strani odtisa. Temperatura pranja naj ne presega 40° C.  Prav tako je priporočljivo, da majico pred pranjem obrnete narobe in jo tako tudi zlikate. Uporaba agresivnih čistil in kemično čiščenje ni primerno. Sušenja v sušilnem stroju ne priporočamo. Prav tako ne priporočamo sušenja na direktnem soncu. Primerno sušenje je pri normalnih temperaturah. Prav tako uporaba belil ni primerna.

Na tekstilu so morda vidni madeži okoli motiva zaradi uporabe tekočine za predobdelavo, ki omogoča, da so barve živahnejše in obstojnejše, zato priporočamo, da pred prvim nošenjem tekstil operete po zgornjih navodilih. Tekočina za predobdelavo po prvem pranju ne bo več vidna na tekstilu. Pri upoštevanju teh navodil, tisk ostane dolgotrajen, majica pa udobna za nošenje.

SKODELICE IN FLAŠKE

Porcelanaste in keramične skodelice so primerne tako za pranje v pomivalnem stroju kot tudi uporabo v mikrovalovni pečici. Gre za sublimacijski tisk, ki zagotavlja visoko kakovost izdelka in njegovo trajnost.

Če boste upoštevali naše nasvete, ki so tudi priloženi k izdelku, vam bo izbran izdelek dolgo v veselje in takšen kot ste ga prejeli.