Kaj drugi menijo o nas?

5,0
Oddano 17 ocen
12. Nov 2022

Z naročenimi izdelki sem zelo zadovoljna ☺ Kvalitetne majice, zelo lepo izdelan motiv in hitra dostava☺

hvala!:)

Katja
12. Nov 2022

Super je !

Jerneja
5. Nov 2021

Z majico, ki sem jo narocila sem vec kot zadovoljna. Narocila sem jo vceraj in jo imam ze danes, vsec mi je tisk, res sem brez pripomb. Definitivno bom se narocila. Kapo dol!!

Neja
6. Jul 2021

Z ekipo Narjen.si sem zelo, zelo zadovoljna. So izjemno prijazni in ustrežljivi, Rok je res oseba na mestu. Moja prejeta majica je res zelo lepa, kvalitetna in z odličnim potiskom. Vsekakor tudi ostalim priporočam naročilo / nakup pri njih, saj boste zelo zadovoljni s ceno, kvaliteto, prijaznostjo, ustrežljivostjo ter super odnosom.

Rok in ekipa, hvala še enkrat. <3

Klavdija
28. Jun 2021

Zelo prilagodljivi, hitri in zelo kvalitetna majica in “narjen” tisk na majici. Narjeno super ste 🙂

Gregor
7. Jun 2021

Že drugič naročevala in vsakič izredno zadovoljna. Kvaliteta materiala majčk in otroških bodijev je super, zelo se potrudijo pri izdelavi, z veseljem pomagajo pri grafiki, hiter odziv pri odgovorih na maile in telefonsko in izredno hitra izdelava in pošiljanje. Bravo!

Andreja
4. Jun 2021

Vse od naročila do izvedbe ODLIČNO! Vse pohvale – zadovoljni zelo 🙂

Optimus
14. Maj 2021

Zelo hitra dostava in kvalitetni izdelki. Zagotovo bom še kdaj naročila. Opozarjam pa vse, ki bodo naročali ženske majice, da so številke znatno manjše od običajnih. Sama v trgovinah po navadi kupujem konfekcijsko številko M. Tu sem naročila XL, ampak mi je za moj okus še vedno preveč obtisnjena.

Mojca
6. Maj 2021

Zelo hitra dostava:-)

2359
6. Maj 2021

Zelo hitra dostava:-)

Janko