Prikaz vseh 6 rezultatov

MAJICE S TISKOM

Ustvari svojo majico s tiskom po želji. Izbiraš lahko med otroškimi, ženski in moškimi majicam s kratkimi rokavi, brez rokavov in majicami za tiste najmalajše. Tisk majic še nikoli ni bil tako enostaven, kot je sedaj. Izbereš majico, ustrezno barvo in velikost, in ustvariš lasten, unikaten, personaliziran motiv s sliko, besedilom. Seveda pa smo ti delo olajšali in ti pripravili že pripravljene motive, v kolikor ne najdeš pravega navdiha. Preprosto kajne? Za preostanek v celoti poskrbimo mi.

Uporabljamo različne tehnike tiska na majica. Za personalizirane majice pa se v večini primerov odločimo za DTG (direct to garment) tisk. Tehnologija zagotavlja izredno kakovosten tisk v živih barvah, ki pa je povrhu vsega še mehak na otip. Menimo, da je kvaliteten tisk na kvalitetni majici ključ do uspeha.

Majice s tiskom so primerne za prav vse priložnosti. Podarite jo lahko svojim najbližjim, ali pa z njimi popestrite različne dogodke – dekliščino ali fantovščino, rojstni dan,… Ustvari majico s tiskom po želji.

9,00 / kos
8,50 / kos
10,50 / kos
TOP
9,00 / kos
TOP
9,00 / kos
10,50 / kos